Nu har jag fullt.....
2012-06-14 23:37:20 / Allt mellan himmel & jord!

Har verkligen varit jätte dålig på att blogga! Men vi har kommit igång med våran förening/weight pulling grupp här så det är full fokus på det och hundträning :) Tiden över finns bara inte.

Liten kort sammanfattning är att jag tränat mycket tävlingslydnad med Hugo, han kan fotgåendet väldigt fint kort streckor då men det ska vara perfekt! Sedan hålla apporten, har även tränat inkallning mycket. Ska även anmäla honom på en utställning i närheten som dock är internationell men whatever jag chansar ;) Ska dock iväg till hundcenter och fixa frisyren & tassarna ännu mer innan. Ska även anmäla han & Kira till en inoff i Augusti! Och såklart anlagsprovet för viltspår då han är en stor talang när det gäller spår.

Kira har tränat mycket DW och fysiska aktiviteter och jag måste säga att den formen hon är i nu, är den bästa formen hon någonsin varit i! Så grymt roligt och se, men mer ska det bli minsann. Har även tränat tävlingslydnaden, finslipat momenten och dem dagarna hon inte är på terrier humör går det så sjukt bra.

Här kommer en bildbomb på hundarna, men först på mitt lilla duvbo jag har utanför mitt fönster
(såååå fascinerad över naturen :D)

Utställningen den 2/6!
2012-06-03 21:28:10 / Tävling, utställning osv

Ja igår packade jag ner alla saker och åkte tidigt på morgonen i ösregn till inoff utställningen i Vilsta mor hämtade mig & Kira och hjälpte mig under hela utställningen! Där mötte vi upp Angelica med hennes schäfer Izzy :) Till droppen av allt så var utställningen utomhus.. Mindre roligt i blåsten och regnet men vi stod ut heeela utställningen minsann!

Kira var otroligt duktig och kontaktbar men frös för regnet, Kira blev BIR (Bäst i rasen) och gick vidare till BIG (bäst i terriergruppen) där vi placerade oss som BIG 2a :D Fasiken var roligt det var. Angelica kom vidare till BIS finalen och blev BIS 6a var riktigt glad för hennes skull. Den som blev BIS var den som blev BIG 1a i Kiras grupp :) En foxterrier nämligen. Men jag är jäkligt glad att vi tog oss som 2a i gruppen det slog rekordet hihi!

Kiras kritik löd:
"Tik m bra propotioner. Rejält huvud. Utm(ärkt) käkparti, bra uttryck, rejäl skalle, passande benstomme, bra överarm, bra bröstkorg, ngt(något) rak skuldervinkel, stark länd, rejält bakställ med lågt ansatta hasor, välmusklad, kompakta tassar, rör sig med bra steg, parallell bak och fram, bra päls"


BIR & BIG2
Min lilla Kira med vinsterna:

Hugo har varit riktigt busig och verkligen "kom igen nu måste vi träna" haha. Det är så otroligt kul för han är verkligen en aktiv hund! Jag ska ev på valpträff i sommar hos kenneln, men vi får se det är ju trotts allt en bit och åka :) Längtar tills jag kan ställa honom :D Då blir det officiella direkt!


Om

Min profilbild